De stalkster (roman) Een tipje van de sluier gelicht.

Iedereen kent het verhaal van Orpheus en Eurydice: hoe Orpheus zijn gestorven vrouw uit de Onderwereld mocht wegvoeren, terug naar het leven, op voorwaarde dat hij tijdens die tocht niet over zijn schouder naar haar zou omkijken. Hij kon de verleiding niet weerstaan – en verloor haar voor eeuwig.

Goed, dat behoort tot de mythologie. Maar hoe zit het in onze aardse werkelijkheid? Is het in onze aan natuurkundige wetten onderworpen realiteit bij hoge uitzondering mogelijk om een gestorven geliefde uit de Dood terug te halen?

Elsemijn is op het krankzinnige af ontroostbaar na de moord op haar grote geliefde Binck. Zij heeft in haar rouw maar één doel waar alles voor moet wijken: Binck nog één keer als van leven kloppende man tegen zich aandrukken. De realisering van haar plan is ingewikkeld en grenst aan het onmogelijke – maar haar verlangen is te overweldigend om de hartverscheurende poging niet te wagen.

De stalkster heeft een eigen Facebook pagina.

8 gedachtes over “De stalkster (roman) Een tipje van de sluier gelicht.

  1. Wanneer ligt stalkster in de winkel Mirjam ?? Wij gaan eind mei op vakantie dus nog even flink door pennen….. Nee hoor neem de tijd kwaliteit gaat boven kwantiteit!

    Like

    1. Daar ben ik nu heel druk mee bezig. Het schrijven ervan is ook een spannend proces: lukt het je de lezer mee te krijgen in je plan. Je bent eigenlijk de lezer van het verhaal, met dien verstande dat je hem steeds een stapje voor bent.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s