Leeuw Tygo en de Gouden Regen

Kijk hoe fier onze eigen leeuw Tygo in onze prachtige Gouden Regen staat.
Kijk hoe fier leeuw Tygo in deze boom staat, onze Gouden Regen, die zijn goudgele bloemtrossen helaas al verloren heeft. Dit moment van fotograferen zal dus hoogstwaarschijnlijk ergens in de maand juni liggen, wie weet op de vijftiende, Tonio’s verjaardag.

 

En hij wil hoger de boom in, maar dat is hem tot aan de ramp met de klimop maar twee keer gelukt. De stam is te stijl en er is een gebrek aan stevige takken in de hogere regionen.
Tygo wil hoger de boom in. Dat is hem tot aan het ‘verongelukken’* van de boom maar twee keer gelukt. De stam is te stijl en er is een gebrek aan stevige takken in de hogere regionen waar Tygo zich aan kan vastklampen.

 

Tygo doet er beter aan weer uit de boom te gaan. Hij moet nog even zoeken wat de beste manier is om zich om te draaien.
Tygo heeft zich neergelegd bij de onhaalbaarheid van zijn streven en besluit er beter aan te doen de boom weer te verlaten. Hij moet alleen nog uitzoeken naar welke kant hij zich het beste omdraaien.

 

Deze kant is misschien toch beter. Noorse Boskatten zijn namelijk de enige katachtigen die zich niet met hun kont naar beneden laten zakken, maar omgekeerd, met de kop naar beneden de stam afroetsjen.
Noorse Boskatten zijn de enige katachtigen die zich niet ergens met hun kont naar beneden vanaf laten zakken, maar omgekeerd, met de kop naar beneden de stam afroetsjen. Tygo ziet blijkbaar dat deze kant daarvoor beter geschikt is.
 

image069

Heeft Tygo zich uiteindelijk toch bedacht? Wat heeft zich afgespeelt tussen dit plaatje en de foto hiervoor? Dan wordt Tygo ergens door afgeleid: een vogel? Toch zal hij even later langs de boomstam naar beneden racen.

*Zie hiervoor volgend blogje.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s