De Noorman/Noorderlicht

Over publiciteit rondom mijn nieuwe roman De stalkster heb ik niet te klagen. Maar het is de interesse vanuit specifiek één hoek die mij persoonlijk raakt: een interview in Noorderlicht, het tijdschrift van ‘De Noorman’: ‘Dé onafhankelijke vereniging voor de Noorse Boskat liefhebber.’

Vanaf het moment dat Tygo & Tasha bij ons woonden, hebben we jarenlang een abonnement gehad op Noorderlicht. Volgens zijn we ermee opgehouden toen Tonio op zichzelf ging wonen. Ook daaruit valt te concluderen dat  de Noorse Boskat op de eerste plaats een ‘project’ van Tonio was.

Tonio had het dan ook prachtig gevonden dat T & T via een omweg in dat blad terecht zouden komen. Niet vanwege een wedstrijd die ze als mooiste Noorse Boskat gewonnen hadden, daar was Tonio mordicus tegen, maar om wie ze zijn en welke plek ze in ons gezin innamen en nog steeds innemen bij Adri en mij.

Daarom is de ruimte die ik in Noorderlicht toebedeeld krijg mij zeer, zeer lief. Tonio zal er, samen met zijn lievelingen T&T, prominent in woord en beeld aanwezig zijn.

In De stalkster

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA
KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA
Tonio's grote liefde: Tygo
Tonio’s grote liefde: Tygo

Een gedachte over “De Noorman/Noorderlicht

  1. Bloedmooi! Overigens je ‘De Stalkster’ met heel veel genoegen gelezen. Chapeau! Doe je de hartelijkste groeten aan je man. Schitterende feuilletons in NRC! En dan moet Kwaadschiks nog komen. Wens je hem ook de grootste felicitaties met zijn verjaardag en veel dank voor die van jou voor mij! Veel liefs!!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s