7 gedachtes over “Over Tonio (toen hij nog leefde en ik niet wist dat hij op zijn 21ste zou verongelukken)

 1. Het zijn zulke kostbare herinneringen dat je ze nu even kan koesteren , het is bijzonder dat je het nu kan herlezen. Ook al weet je het, op papier wordt het bevestigd .
  Maar ook de pijn van het verlies, je zoon in het begin van zijn leven …het gemis wordt alleen maar erger door zovele herinneringen,
  zo ervaar ik het dag in dag uit….

  Like

 2. Wat een mooi verhaal. De jeugd , het verliefd zijn op je kind , de verwachtingen en dan , dan slaat het noodlot toe. Zo verdrietig.

  Lieve groet , Ria Hazewinkel

  Like

 3. Lief verhaal Mirjam ik heb ervan genoten ik had ook een lievelings pop die ik had gekregen van mijn opa en oma die waren op bezoek geweest bij familie in de U.S.A.. Ik bedenk nu opeens dat ik de pop geen naam had gegeven 🙂 maar ik vond wel dat de pop een knipbeurtje kon gebruiken tot een fris kort kopje en zo gezegd zo gedaan,de pop is nogsteeds in mijn bezit met een kaal achterhoofd 🙂

  Liefs, Adrie Blokker

  Like

  1. Zo eindigde Renate Dorrestein een tekst bij een foto als driejarige poppenmoeder, waarin ze zich afvraagt hoe dat meisje een rabiate feministe is geworden, met de zin tussen haakjes: ‘Kort nadat deze foto werd gemaakt heb ik pop geopereerd, met de schaar.’ * Zo droog komisch!

   * Zie: ‘De gevoelige plaat. Literair album’ samengesteld door Lisa Kuitert en Mirjam Rotenstreich. Amsterdam, 1995

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s